Het patiëntenklankbord

CloudDokter is in het leven geroepen om de gezondheidszorg innovatiever te maken en verder te digitaliseren. Niets is belangrijkers dan de feedback van de patiënten of eigenlijk diegene die het daadwerkelijk gaan gebruiken. Daarom vinden wij jouw mening ontzettend belangrijk.

Op dit moment is CloudDokter nog een concept en zijn wij volop bezig met de ontwikkeling. Wij willen dit eerst goed uitdenken alvorens wij het concept verder ontwikkelen en lanceren. Hiervoor hebben wij ook jouw input nodig. Met jouw input zorgen wij ervoor dat het platform beter wordt en dat het geschikt wordt voor iedereen.

Ben je nog niet bekend met CloudDokter en zou je graag wat meer informatie willen? Ga dan naar de Over CloudDokter pagina. Daar leggen wij uit wat CloudDokter precies is, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Heb je vooraf al vragen? Kijk dan even bij de Veelgestelde vragen. Wellicht worden jouw vragen hier al beantwoord. Anders mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden jouw vragen graag!

Brainstormsessie

Wij zouden jou graag willen uitnodigen voor een brainstormsessie. Deze brainstormsessie zal waarschijnlijk plaatsvinden in de avond en wij zorgen voor broodjes en drinken. Tijdens deze brainstormsessie willen wij met jou in gesprek gaan en kan jij jouw mening geven. Of je nou voor- of tegenstander bent, je bent van harte welkom. Wij vinden jouw feedback nogmaals heel waardevol. De brainstormsessie zal ongeveer 1,5 uur duren. Wij verwachten voor nu dat het patiëntenklankbord ongeveer één keer per drie maanden bij elkaar komt. In de tussentijd willen wij jou graag op de hoogte houden van de genomen stappen en keuzes die gemaakt zijn.

Wil jij graag helpen in de ontwikkeling van CloudDokter door jouw mening te geven? Meld je dan aan voor de brainstormsessie door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ga naar de inhoud